Brännare

Vad menar man egentligen när man pratar om brännare? När det gäller uppvärmning och den svenska villamarknaden är det i alla fall brännarmekanismen på pannan som man menar. Beroende på vilken typ av panna man har skiljer sig brännarna något åt.<br /> Hur det än står till med valet av panna i huset så är det viktigt att få en effektiv och energisnål förbränning för att uppnå maximal ekonomi i husets uppvärmningskostnader. En ny och fräsch brännare till pannan är alltså en förutsättning för att du inte skall slösa bort några pengar i onödan.<br /> Hur vi än vänder och vrider på våra boendekostnader så är det ofta en ganska stor del av de totala utgifterna i ett hushåll och också något som vi aldrig kan komma ifrån helt och hållet.

Utvalda varumärken

NIBE pelletsbrännare för minimalt underhåll och maximal bekvämlighet.
Våra brännare är lättskötta och reglerar sig själva med termostat och matning.
Pannor och brännare som lösa delar för att montera i befintligt eller platsbyggt pannrum
VETO brännare & pannor 30-2000 kW. Elda pellets, flis, briketter upp till 75 mm

Reportage, tips & idéer

I dessa miljömedvetna tider har pelletseldning blivit ett populärt alternativ. Pellets är en ren naturprodukt som framställs av sågspån från träindustrin.
Med sammantagna...

Brännare

Vad menar man egentligen när man pratar om brännare? När det gäller uppvärmning och den svenska villamarknaden är det i alla fall brännarmekanismen på pannan som man menar. Beroende på vilken typ av panna man har skiljer sig brännarna något åt.
Hur det än står till med valet av panna i huset så är det viktigt att få en effektiv och energisnål förbränning för att uppnå maximal ekonomi i husets uppvärmningskostnader. En ny och fräsch brännare till pannan är alltså en förutsättning för att du inte skall slösa bort några pengar i onödan.
Hur vi än vänder och vrider på våra boendekostnader så är det ofta en ganska stor del av de totala utgifterna i ett hushåll och också något som vi aldrig kan komma ifrån helt och hållet. Så att hitta en lösning som ger mesta möjliga för minsta möjliga ekonomiska insats vore väl toppen!?

Brännare för olika pannor

Samtliga annonser som finns här nedanför är alla tillverkare och leverantörer av brännare till olika typer av pannor. För att läsa mer om en särskild tillverkare klickar du bara på deras bild eller logga. Då kommer du direkt till deras hemsida och där kan du fördjupa dig i just deras produkter. På deras hemsidor kommer du också kunna läsa mer ingående fakta om brännare i allmänhet och också få tips kring valet av brännare till just ditt boende.
När du väl hittat det du söker så är det dags att leta upp den närmsta återförsäljaren i din region. Detta hittar man oftast direkt på leverantörernas hemsidor och det registret ger dig en bra överblick och skall hjälpa dig att enkelt hitta en återförsäljare som finns i ditt egen närområde. När du kommit så långt är det bara att avlägga ett personligt besök och få titta och känna på produkterna på riktigt. Det personliga mötet är ändå en viktig detalj vid ett större köp.

Redaktionen tipsar

I dessa miljömedvetna tider har pelletseldning blivit ett populärt alternativ. Pellets är en ren naturprodukt som framställs av sågspån...

Annonser