- Bildgalleri

Ackumulatortank

Här nedan ser du bilder på ackumulatortankar i olika storlekar och prisklasser för varmvattenslagring vid tex. vedeldning. Du eldar på kvällen för att ha en jämn värme under större delen av dygnet. En ackumulatortank är ett bra komplement och nästan ett måste när du använder ved, sol och pellets. Klicka på den lilla bilden så den blir större för att sedan klicka ytterligare en gång kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Avfuktare

Här nedan finner du inspirationsbilder på avfuktare från ett antal leverantörer och tillverkare. Har du problem med fuktig luft i tex källare eller i tvättstugan? En avfuktare gör att du får en jämn och behaglig "fuktnivå" och luftavfuktaren reducerar den oönskade fukten ur inomhusluften. Klicka dig runt bland bilderna och sedan på bilden så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Bergvärmepump

Braskaminer

Låt dig få inspiration genom vårt fotogalleri som innehåller mängder av bilder på kaminer, braskaminer och kakelugnar. Fotogalleriet ger dig möjlighet att först se kaminerna i sina rätta miljöer innan köpet. Klicka på bilderna så kommer du till leverantören.

Brännare

Här nedan finner du bilder på det som vi i dagligt tal kallar för "brännare". Inspirationsbilder som du klickar på för att komma vidare till tillverkarens eller leverantörens hemsida.

Energileverantörer

Fastighetsvärme

Frånluftvärmepump

Gjutjärnskaminer

I vårt bildgalleri ser du massor av inspirerande bilder och foton på gjutjärnskaminer från de ledande tillverkarna i Sverige. Klicka runt och njut av de olika bilderna och när du har hittat gjutjärnskaminen som passar bäst i ditt hem så klickar du bara på den bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Golvvärme

Här nedan finner du bilder från tillverkare och leverantörer inom golvvärme. Installationstips och mer ingående information får du om du klickar på fotona och direktlänkar då till leverantörens hemsida.

Sidor