Kombipannor

Att ha en smart och smidig värmelösning i villan är ett måste för ett problemfritt boende och en behändig uppvärmning. Att dessutom kunna välja ganska fritt mellan olika typer av energikällor känns väldigt lyxigt och modernt. Vill man kunna anpassa värmekällan efter tillgången ja, då är det just en kombipanna man skall satsa på. En kombipanna är en värmepanna som kombinerar flera olika energikällor. Det finns kombipannor som kombinerar el, ved, pellets och olja vilket gör att man kan optimera sin värmekostnad efter hur priserna varierar mellan de olika energikällorna.

Utvalda varumärken

CTC:s kombi-/vedpannor är effektiva, enkla att elda i och pålitliga.
Skillnaden mellan en dubbelpanna och en kombipanna? Läs mer

Reportage, tips & idéer

Det är lätt att förväxla solceller med solfångare.
I en solfångare omvandlas solinstrålningen till värme som man använder till varmvatten eller varmluft.
I en solcell omvandlas...

Kombipannor

Att ha en smart och smidig värmelösning i villan är ett måste för ett problemfritt boende och en behändig uppvärmning. Att dessutom kunna välja ganska fritt mellan olika typer av energikällor känns väldigt lyxigt och modernt. Vill man kunna anpassa värmekällan efter tillgången ja, då är det just en kombipanna man skall satsa på. En kombipanna är en värmepanna som kombinerar flera olika energikällor. Det finns kombipannor som kombinerar el, ved, pellets och olja vilket gör att man kan optimera sin värmekostnad efter hur priserna varierar mellan de olika energikällorna. Kanske har man viss tillgång till billig ved och vill ibland ha möjligheten att elda med just ved. Däremellan vill man kanske kunna välja mellan pellets, olja eller el. Det är just i sådana kombinationer som kombipannor blir ett perfekt val. Att kunna växla och välja mellan den mest passande energikällan för stunden gör att du får extremt bra möjligheter att alltid utnyttja den bästa möjliga varianten av energi.

Kombipannor för ultimat uppvärmning

Samtliga annonsörer här nedanför tillverkar kombipannor för villabruk. För att kunna läsa mer från en särskild leverantör klickar du direkt på deras bild eller logga och kommer då direkt till deras hemsidor. När du väl hittat en tillverkare som du gillar kommer du att kunna ta del av massor av fakta, viktiga saker att tänka på inför köpet och få mängder med bra tips kring användningen av kombipannor. De här tillverkarna är experter på området och genom att lyssna på deras råd får du bra förutsättningar att ta ett rätt och smart beslut inför köpet av kombipanna. På deras hemsidor kommer du också att kunna hitta information om vart du skall åka för att kunna göra ett fysiskt besök. Oftast finns det en jättebra översikt på deras hemsidor där man kan söka på olika regioner och få upp vart närmaste återförsäljare i just ditt område finns.

Redaktionen tipsar

Det är lätt att förväxla solceller med solfångare. I en solfångare omvandlas solinstrålningen till värme som man använder till varmvatten...

Annonser