Vedspisar

En nytillverkad vedspis i gammaldags stil till det lantliga köket eller varför inte bryta av det moderna med en vedeldad spis? Doften av ved, nykokt kaffe och nybakta bullar kan bli verklighet även i vår moderna tillvaro. Längtan efter det enkla och romantiskt lantliga har utvecklats mycket de senaste åren och flera tillverkare gör numera moderna varianter av gamla hederliga vedspisar. En vedspis är så mycket mer än bara en nostalgisk inredningsdetalj. Den kan enkelt bli en fantastisk resurs i köket och ett universal hjälpmedel som kan hjälpa dig med flera olika saker i köket så som uppvärmning, matlagning och i vissa fall till och med värmning av varmvattnet.

Utvalda varumärken

Snygga, prisvärda och effektiva vedspisar i olika färger av hög kvalitet
Sveriges mest sålda smalspis!
Prisvärda och robusta kaminer i gjutjärn. Hög effekt!
Ren förbränning med indirekt värmeteknik som skapar stabil värmekälla.

Nyheter

JD 227 Inspirerad av 50 talets vedspisar
Nytänk kring traditionella vedspisar. Josef Davidssons nya vedspisar har kompletterats med en glaslucka för att öka mysfaktorn samt en hel stekhäll som gör spisen extra tät. Perfekt för nybyggda hus.
JD 27 Inspirerad av 20 talets vedspisar
Nya generationens vedspisar är här! Ett nytänk har givit JD27 & JD227 en hel stekhäll för maximal täthet och funktion. En glasad eldstadslucka ger elden ett härligt sken.
Vår nya smalspis JD 320
Vår nya smalspis JD 320 En utveckling av vår storsäljare Viking 30. Titta in hos er närmsta återförsäljare för att klämma och känna på denna produkt
Nyhet HeatSTOP!
Brunner har tagit fram produkten som är är precis vad det låter som - en värmesköld som reglerar värmestrålningen från kaminen.
Urfeuer - kökskamin
Brunners senaste kamin, Urfeuer, är av s.k. öppen eldstadsmodell som gör sig perfekt även till matlagning.

Reportage, tips & idéer

För några av oss är det bara en mysig lek men för många kan det vara blodigt allvar.
Att vi människor behöver bli mer medvetna om vad som är bra miljöval och ett hållbart leverne...
Det är en fantastisk känsla att kliva innanför dörrarna i JP Walther´s showroom i Källby
Den härliga värmen från brinnande kaminer och doften av ny kluven ved ger oss ett varmt...
Med en vattenmantlad vedspis i hemmet kan du utnyttja mer av värmen från spisen.
Genom att installera en riktig vedspis i köket får du både värme och en skön stämning.
Installera en vedspis i köket och njut av en mysig brasa samtidigt som du lagar mat.

Vedspisar

En nytillverkad vedspis i gammaldags stil till det lantliga köket eller varför inte bryta av det moderna med en vedeldad spis? Doften av ved, nykokt kaffe och nybakta bullar kan bli verklighet även i vår moderna tillvaro. Längtan efter det enkla och romantiskt lantliga har utvecklats mycket de senaste åren och flera tillverkare gör numera moderna varianter av gamla hederliga vedspisar. En vedspis är så mycket mer än bara en nostalgisk inredningsdetalj. Den kan enkelt bli en fantastisk resurs i köket och ett universal hjälpmedel som kan hjälpa dig med flera olika saker i köket så som uppvärmning, matlagning och i vissa fall till och med värmning av varmvattnet. Eftersom vedspisar eldas med ved så går den ju att använda även vid långvariga strömavbrott både som värmekälla och för att tillaga mat. Väljer du dessutom en vedspis utav gjutjärn så avger den en lång och skön strålningsvärme en bra stund efter att du har slutat elda i den.

Charmiga vedspisar

Samtliga annonsörer ni ser här nedanför är alla tillverkare och leverantörer av vedspisar och kan alla hjälpa dig att få till en mysigt lantlig känsla i köket. För att kunna se närmare på en viss tillverkare klickar du direkt på deras ruta här nedanför med bild och logga. När du väl kommer in på deras respektive hemsidor kan du fördjupa dig i och läsa mer om deras produkter och också få massor av bra tips och idéer kring vad man skall tänka på när man letar efter vedspisar till sitt kök. Du kommer att hitta mängder med olika varianter och säkert skall du kunna hitta någon som passar just dig och din familjs önskan och behov. På deras hemsidor kan du också hitta deras närmsta återförsäljare i din region så att du enkelt kan besöka dem rent fysiskt när det börjar närma sig ett köp. För visst är det så att man först vill titta och känna på en produkt som man skall köpa!?

Redaktionen tipsar

Det är en fantastisk känsla att kliva innanför dörrarna i JP Walther´s showroom i Källby Den härliga värmen från brinnande kaminer och...
För några av oss är det bara en mysig lek men för många kan det vara blodigt allvar. Att vi människor behöver bli mer medvetna om vad som...

Annonser