CTC

CTC

Med närmare 100 års erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. CTC utvecklar och tillverkar alla sina produkter i Småland. Man erbjuder ett brett produktsortiment, som t.ex. bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m.

Rötterna går tillbaka till 1923 då man började värma svenska hem. Mest kända är CTC för sina gröna pannor som gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. CTC var först med värmepannor med inbyggd varmvattenberedning och man var också först med att lansera värmepumpar för luft/vatten. Det är därför ingen överdrift att säga att man utvecklat branschen.

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. Man finns i Småland och ingår tillsammans med Bentone, Turboflame och Osby Parca i Enertech AB som har försäljning över hela världen.
CTC står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

Företaget har produkter i följande kategorier:
Ingen utvalda kataloger.
CAPTCHA
Den här frågan är att testa om du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiska "spam-robotar"...
Fyll i rätt svar.

Kontakt

Näsv. 8
341 34 Ljungby
Sverige
Facebook

Nyheter från CTC

Med sin stilrena design blir värmepumpen en självklar del av inredningen i såväl hemmiljön som i den större fastigheten. Den inbyggda automatiken är klimatstyrd.
CTC:s värmepumpsserie GSi har gjort succé. De effektiva markvärmepumparna har den bästa energimärkningen en värmepump kan få.
Den varvtalsstyrda värmepumpen för berg-, sjö eller jordvärme. 2,5-12 kW