Mitsubishi Electric Värmepumpar

Mitsubishi Electric Värmepumpar

Mitsubishi Electric är ett av de teknikledande företagen när det gäller värmepumpar och luftkonditionering. Med marknadens bredaste sortiment har vi på Mitsubishi Electric förbättrat världens inomhusklimat i över 50 år, både i villor och stora fastigheter. Eftersom våra aggregat är egentillverkade och att vi själva tillverkar alla vitala komponenter, har vi stor möjlighet att anpassa aggregaten till respektive marknad. Det innebär att alla våra värmepumpar och luftkonditionering är anpassade för just vårt nordiska klimat förhållanden.

Företaget har produkter i följande kategorier:

Beställ eller läs Kataloger

Ingen utvalda kataloger.
CAPTCHA
Den här frågan är att testa om du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiska "spam-robotar"...
Fyll i rätt svar.

Kontakt

Hammarbacken 14
191 27 Sollentuna
Sverige
Facebook

Nyheter från Mitsubishi Electric Värmepumpar

Nya luft-luftvärmepumpen Sumo. Ett riktigt kraftpaket som tar plats i toppen av företagets premiumsegment av luftvärmepumpar.
Mitsubishi Electrics luft-luftvärmepumpar Hero och Ninja samt bergvärmepumpen Geodan utsedda till Folksams Bra Val
HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar.
NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare.

Reportage, tips & idéer från Mitsubishi Electric Värmepumpar

Ingen tycker att det är kul att vara sjuk. Dunkande huvudvärk, rinnande näsa, värkande muskler och ont i halsen kan göra även den starkaste svag. Därför borde du förbereda ditt...
Service av värmepump
En luft/luft Värmepump är en bra investering. För att få valuta för pengarna är det viktigt att underhålla värmepumpen. Regelbunden service garanterar en...