Installera värmepumpsystem

Hur ska värmepumpsystemet installeras

Att installera ett värmepumpsystem är inte en enkel sak som vem som helst bör pröva. Det är mycket som ska blir rätt och för att installationen ska gälla med garantier och liknande så bör du låta ett proffs installera din nya värmepump.

Hur ska värmepumpsystemet installerasTillvägagångssättet för att installera ett värmepumpssystem skiljer sig åt beroende på vilken typ av värmepump du vill använda dig av för att värma upp ditt hem. Det är en stor skillnad på att installera exempelvis en bergvärmepump och en luft/luftvärmepump. Har du inte kunskapen som krävs för att installera ett värmepumpsystem på rätt sätt så bör du låta en fackman göra jobbet så att allt går till på rätt sätt. Begär gärna in offerter från ett flertal olika värmepumpsinstallatörer så att du kan jämföra priser och vad som ingår i deras offerter.

Besök gärna vår utställning om värmepumpsystem för att se alla våra annonsörer. På deras respektive hemsidor kan du se hela deras sortiment, läsa fakta om deras olika produkter och hitta en återförsäljare i ditt närområde.

 

Redaktionen tipsar

Du måste vara väldigt noggrann med vilken pump du köper Från allra första början tillverkades och användes luftvärmepumpar uteslutande i...
Att välja rätt värmelösning är ett stort beslut. Här gerNibe sin syn på uppvärmningslösningar.
Efterfrågan på förnybar energi har ökat kraftigt de senaste åren. Vi söker oss till sol, vind och vatten för att tillfredsställa våra...

Annonser

Utvalda varumärken

En ny generation bergvärmepumpar från NIBE kan nu spara upp till 80% av din värmekostnad

Ny patenterad teknik ger högre uteeffekter och gör värmepumpen mer effektiv,
Vitocal - Värmepumpar av högsta kvalité Förberedda för anslutning av Solfångare
Effektiva lösningar för alla värmebehov. Japansk kvalitet från Mitsubishi Electric.